Stickers kun je voor van alles en nog wat gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld op de broodtrommel van jouw kind plakken, maar ook op een scooter of andere zaken die je buitenshuis gebruikt. Niet gek dat de meeste mensen stickers in huis hebben. Geldt dit voor jou niet, maar wil je er wel graag gebruik van maken? Dan wordt het tijd om stickers te kopen. In deze tekst zetten wij 4 aandachtspunten op een rijtje om rekening mee te houden bij stickers kopen.

1. Ondergrond

Het opplakken van stickers is een fluitje van een cent. Je hoeft namelijk alleen maar de achterzijde te verwijderen. Meestal blijven stickers goed zitten nadat je ze hebt opgeplakt, maar dit is niet altijd het geval. Niet elke sticker is namelijk geschikt voor iedere ondergrond. Dit is iets om rekening mee te houden bij stickers kopen. Wil je bijvoorbeeld kledingstukken voorzien van een naam? Dan is het niet verstandig om hier stickers voor te gebruiken. Stickers hechten namelijk niet goed op stof. Daarom kun je beter gebruik maken van kledinglabels. Daarnaast zijn niet alle stickers bijvoorbeeld geschikt voor buiten.

2. Afmetingen

De ondergrond is niet het enige waar je op moet letten bij stickers kopen. Het is namelijk ook handig om rekening te houden met de afmetingen. Stickers zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei maten. Om te bepalen wat de beste maat is, moet je kijken waar je ze op wilt plakken. Zoek je stickers voor kleine voorwerpen? Dan kun je het beste kleine stickers bestellen. De ervaring leert dat mensen de ene keer grote en de andere keer kleine stickers nodig hebben. Overweeg daarom stickers in verschillende afmetingen te kopen. Zodoende heb je altijd een geschikte sticker in huis.

3. Bedrukking

Voordat je stickers bestelt, raden wij je ook aan na te denken over de bedrukking ervan. Sommige mensen kopen kale stickers en schrijven hier vervolgens met een pen of stift hun naam en adres op. Dit is een optie, maar je kunt ook adres- en naamstickers bestellen. Jouw gegevens worden in dat geval op de sticker gedrukt, waardoor je dit er zelf niet meer op hoeft te schrijven. Vaak kun je de stickers zo bont maken als je zelf wilt. Je bepaalt namelijk de kleur van de sticker, evenals de kleur van de bedrukking. Hierdoor kun je een sticker helemaal naar eigen wens samenstellen.

4. Prijs

Een laatste aandachtspunt bij stickers kopen is de prijs. Wanneer je op zoek gaat naar stickers ontdek je snel genoeg dat de prijzen behoorlijk van elkaar verschillen. Staar je niet blind op de prijs, maar kijk ook hoe het komt dat stickers bij de ene partij veel duurder zijn dan bij de andere. Mogelijk zit er een verschil in de aantallen. Besef je bovendien dat je meer betaalt voor een zelf ontworpen sticker.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen